Ik lever graag werk op maat, door samen met jou een selectie te maken uit onderstaande diensten. Heb je vragen of zoek je iets specifieks dat hier niet tussen staat? Voel je dan vrij contact met me op te nemen.

Brainstormfase

Icoon voor brainstorm fase

Ik gebruik verschillende brainstormtechnieken om jou te helpen je verhaal geschikt te maken voor een podcast.

Format ontwikkeling

Ik ontwikkel een basis voor een podcast die vaker gebruikt kan worden. Op die manier kun je meerdere afleveringen maken en vaker in contact komen met je doelgroep.

Redactie en productie

Ik denk mee over wie binnen jouw bedrijf het verhaal het beste kan vertellen. Daarnaast denk ik mee over de vragen die in je verhaal beantwoord moeten worden en welke elementen je verhaal sterker maken.

Presentatie

Of jouw podcast nou een presentator nodig heeft of niet, het is altijd fijn als iemand helpt bij het vertellen van het verhaal en de juiste vragen stelt. Dit kan ik of een andere professional naar keuze doen, of ik coach en begeleid iemand uit je eigen organisatie.

Audio vormgeving

De audio vormgeving maakt je podcast herkenbaar voor je klanten. Daarom is het fijn als dit geluid / de muziek origineel is en niet ineens ergens anders opduikt.

Grafische vormgeving

Het is fijn om een logo voor je podcast te hebben. Dit kan hetzelfde of een aangepaste versie zijn van je bedrijfslogo. Mijn advies is altijd om daar je vaste vormgever voor te vragen, maar eventueel kan ik dit ook voor je regelen.

Opnames

Iemand komt het best tot zijn of haar recht in een vertrouwde omgeving. Daarom neem ik podcasts het liefst op op een door jou gekozen locatie. Studio-opnames zijn echter ook mogelijk, waarbij we samen zoeken naar een geschikte opnamelocatie bij jou in de buurt.

Montage

De interviews zijn opgenomen, de muziek is gekozen en dat moet nu tot één aflevering of meerdere afleveringen gemaakt worden.

Transcriberen

Als je podcast klaar is, wil je natuurlijk dat deze gevonden en beluisterd wordt. Om Google hierbij te helpen maak ik een transcript. Dit is bovendien fijn voor iedereen die de content van je podcast liever leest.

Distributie

Als alles klaar is, kan je podcast online beschikbaar gemaakt worden. Of dit nu voor je personeel, collega’s of voor je klanten is, ik help je bij de distributie.

Weet je na het lezen precies wat je wilt en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Vraag dan een offerte aan.