Regelmatig kom ik mensen tegen met een inspirerend verhaal. Alles jeukt dan bij mij om een podcast van dat verhaal te maken, maar ik kon nooit de juiste vorm vinden. Toen ik in april 2021 mijn eigen podcastbedrijf begon, realiseerde ik me dat dit het moment was om al deze verhalen vast te leggen. Op die manier hoop ik jou te inspireren met iets dat ik het liefste doe: mensen interviewen die écht iets te vertellen hebben.

Abonneer en luister via: Spotify | Apple Podcasts | Pocket Casts

Vind je deze verhalen ook interessant?
Help me dan door een treinkaartje
of een coffee2go te kopen.

Groen spaarvarken met daarop de tekst "Doneer NU!"

Laatste afleveringen

 • Hilbert: Gewoon, omdat het kan
  Soms heb ik dat. Dan hoor ik iemand praten en dan weet ik zeker dat die persoon gelukkig is met hoe z’n leven verloopt. Ik hoor dat aan de stem en hoe gepassioneerd iemand is. Dit gevoel had ik ook bij Hilbert Geerling toen ik hem in november 2021 interviewdeLees verder…
 • Bouchra: Mijn moeder werd niet gehoord en ik werd letterlijk niet gezien
  Het voordeel van het zelfstandig ondernemerschap is dat ik zelf mijn kantoor kan inrichten zoals ik dat wil. Een goede stoel, muziekje op de achtergrond en heerlijke filterkoffie. (Ik zweer bij filterkoffie 😉). Daarmee heb ik het roer van mijn leven in eigen handen genomen. Iemand die dat ook gedaan heeftLees verder…
 • Marrit: Duidelijk, begrijpelijk en leesbaar
  Het is alweer een jaar geleden dat ik besloot om voor mezelf te beginnen. Nadat mijn contract bij KRO-NCRV in december 2020 niet verlengd werd en na drie vruchteloze maanden solliciteren leek me dit de beste oplossing. Nu, een jaar later dus, besef ik hoe blij ik ben met dezeLees verder…
 • Stan: Je hoeft het niet te verbergen, je kan er gewoon open over zijn
  Sommige mensen maken dingen mee tijdens hun jeugd die ze op latere leeftijd misschien over zouden willen doen door kennis die ze later hebben opgedaan. Andere mensen zien dit als hun kracht en behoeden anderen voor dezelfde struggles. Stan van Kesteren heeft er zelfs zijn werk van gemaakt en isLees verder…
 • Koen: Vormgeving gaat over gevoel
  Bij een podcast hoort audiovormgeving. Net als dat een magazine of krant opgemaakt wordt om het herkenbaar en aantrekkelijk te maken geldt dat ook voor podcasts. Bij podcasts doen we dat met een logo en een coverafbeelding, maar veel belangrijker is wat je hoort. In deze tweede aflevering van dezeLees verder…
 • Divina: “Kijk naar wat het je oplevert in plaats van wat er niet leuk aan is”
  Kerst komt eraan! Dat betekent ook het einde van het jaar. Ik kijk terug op een bijzonder jaar waarin ik dingen heb gedaan waarvan ik nooit gedacht had ze ooit te zullen doen. Zo begon ik mijn eigen bedrijf en hielp ik velen met het maken van hun eigen podcast.Lees verder…