Heb je interesse en ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

  Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00 en 17:30 en op vrijdagen van 09:00 tot 12:30. Het kan zijn dat ik niet meteen de telefoon beantwoord; in dat geval bel ik terug zodra dit kan.

  Weet je al wat je wilt en wil je een offerte aanvragen of heb je een verzoek voor een media optreden? Dan wil ik je vriendelijk vragen hierover een mail te sturen.

  Op de volgende dagen ben ik niet bereikbaar:

  • Vanaf 24 december 2021 t/m 2 januari 2022

  📱 Bel me op 06 - 83 04 07 14

  Voor kleine snelle vragen is het soms makkelijker om even te appen. Heb je zo een vraag of een spoedklusje? Voel je dan vrij me een berichtje via WhatsApp te sturen. Ik doe mijn best je bericht zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen een werkdag te beantwoorden.

  💬 Stuur een WhatsApp bericht

  Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

  Weet je al precies wat je nodig hebt en wil je graag een prijsopgave? Vul dan onderstaand formulier in. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een offerte.

  Waar wil je een offerte voor hebben?

  Vink hieronder de onderdelen aan waarvoor je een offerte wilt ontvangen. Zie voor uitleg van de verschillende onderdelen de pagina over podcasts.

  Een offerte voor podcasts verstuur ik binnen 5 werkdagen. Ik maak offertes graag op maat. Het kan dus zijn dat ik tussentijds contact met je zoek met aanvullende vragen.

  De prijs van mijn voice-overs hangt af van de doelgroep. Als je onderstaand formulier invult, stuur ik je binnen één werkdag een offerte. Omdat ik over een eigen studio beschik, kan ik op korte termijn opnemen. Zie voor meer informatie de pagina over voice-overs.

  Is er haast bij?

  Ik wil de ingesproken teksten binnen 24 uur geleverd hebben.

  Contactgegevens

  Vul onderstaand formulier in om een e-mail te sturen.

  Kennis maken en de mogelijkheden bespreken is bij mij altijd gratis en vrijblijvend. Als we afspreken op locatie, reken ik echter wel mijn reiskosten voor het openbaar vervoer (2de klasse, vol tarief). Als je onderstaand formulier invult, plannen we samen een moment waarop we kennis kunnen maken.

  Contactgegevens

  Ben je een

  Bedrijfsgegevens