Kost het monteren van je podcast je enorm veel tijd en gaat het misschien zelfs ten koste van je declarabele uren? Besteed dit werk dan uit aan mij. Ik monteer jouw opnames professioneel en met aandacht voor de inhoud, doelgroep en natuurlijk jouw eigen wensen tot een mooie aflevering. Ik heb daar een montagebundel voor. Hieronder lees je meer over deze bundel.

Wat is inbegrepen?

Mijn werk gaat verder dan alleen het wegknippen van stiltes of versprekingen; ik bewaak ook de volgbaarheid en het luistergemak (of luisterplezier) voor de luisteraar. Als een spreker bijvoorbeeld onnodig in herhaling valt, kort ik het gesprek op een vloeiende manier in. Ook zorg ik ervoor dat de audiovormgeving in je podcast op de juiste plek staat. Zodra ik klaar ben en jij tevreden bent kun je ‘m publiceren!

Om je podcast gericht op jouw doelgroep en volgens jouw wensen te kunnen bewerken, zorg ik er eerst voor dat ik vertrouwd raak met jouw podcast (of: met jouw content). Hierdoor ga ik efficiënter aan het werk en heeft het gebruik van de montagebundel voor jou een vliegende start. Voor – voor mij – nieuwe series, reken ik opstartkosten van € 100,00 excl. btw.

Ten slotte geef ik je tips en adviezen over hoe je je podcast het beste opneemt om een zo hoog mogelijke kwaliteit te waarborgen.

Foto van een lachende Evita Lammes.

Studio Samen
Evita Lammes
Inclusiecast

Ferry is een echte radioman en dat merk je. Hij kon me precies vertellen hoe ik zelf voor mijn podcast Inclusiecast het geluid op een betere manier kon opnemen, is heel proactief in zijn planning zodat hij ruimte overhoudt om voor mij te monteren en het werk wat hij levert is altijd super. De hoeveelheid tijd en rust die het me oplevert maakt me al heel gelukkig en daarbij is het altijd gezellig om Ferry met zijn radiostem aan de telefoon te hebben. Je doet jezelf tekort als je zelf door blijft rommelen als je het mij vraagt.

Kortom een bundel voor het monteren van je podcast levert je een podcast op, zonder de stress en het gedoe van het monteren. Op die manier kun jij je focussen op het opnemen (the fun part), terwijl ik de rest uit handen neem.

Prijzen en voorwaarden

Heb je interesse? Ik monteer je podcast al vanaf €185 per aflevering van 30 minuten. De prijs is afhankelijk van het aantal montages dat je inkoopt en de gemiddelde lengte van de aflevering. Hieronder kun je zelf berekenen wat jouw strippenkaart kost.

    Selecteer minimaal 3 en maximaal 12 afleveringen voor deze bundel. Wil je meer? Neem dan contact met mij op.

    • Exclusief € 100 opstartkosten (Alleen voor nieuwe podcast series)
    • Ruw materiaal mag maximaal 150% van de uiteindelijke tijd van de aflevering zijn
    • De uiteindelijke lengte van de aflevering wijkt maximaal 15% af van de afgesproken tijd.
    • We plannen samen vooruit zodat je altijd verzekerd bent van een tijdige montage.